Zoekt u contact met ons? Kijk op onze contactpagina voor meer informatie!
Pannendak te Hierden

Onze dakdekkers geven

Dakpannen vervangen

Dakpannen beschermen uw woning tegen water, wind en zonlicht. Dakpannen hebben helaas geen eeuwig leven. De gemiddelde levensduur van dakpannen ligt tussen de 40 en 75 jaar.

Er zijn verschillende oorzaken die invloed hebben op de haalbare leeftijd. Zo is de ligging van belang, het productieproces, de aanwezigheid van bomen nabij de woning en mos aanslag hebben invloed op de levensduur.

Dakwerk is vaak reactief terwijl het preventief zou moeten zijn.

Gratis advies of offerte?

Dakpannen te Hierden

Keramisch vs. Beton

De keuze tussen betonnen en keramische dakpannen is een cruciale beslissing bij het bouwen of renoveren van een woning. Elk type dakpan heeft unieke kenmerken en voordelen.

Betonnen Dakpannen: Robuust en Budgetvriendelijk
Levensduur: 40-50 jaar

Betonnen dakpannen worden vervaardigd uit een mengsel van cement, zand en soms vezels.  Betonnen dakpannen zijn doorgaans voordeliger dan keramische varianten en beschikbaar in het rood, antraciet, bruin en zwart.

Keramische Dakpannen: Traditie en Esthetiek
Levensduur: ca. 60-75 jaar

Keramische dakpannen zijn vervaardigd uit klei. De klei wordt gebakken tussen de 900-1200 graden Celsius waarna de pannen gecontroleerd afkoelen. Hoe warmer en langer de klei gebakken wordt hoe harder de dakpan.

Keramische dakpannen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Het assortiment is aanzienlijk ruimer bij dit type dakpan.

Vaak is er op uw dak meer mogelijk dan alleen het vervangen van de dakpannen. Denk hierbij ook aan het plaatsen van isolatie en nieuwe dakramen. 

Dakpannen vernieuwing
Zida Dakonderhoud
4.9
Gebaseerd op 31 beoordelingen
powered by Google
jm wolfardjm wolfard
13:47 23 Oct 23
Zida dakonderhoud heb ik opgezadeld met een lastige klus. Lekkage,s verhelpen bij een bestaand dak van een bedrijfshal van 950 m2 het bestaande dak was al 33 jaar oud. Zij hebben het voortvarend en volgens afspraak aangepakt. Toen er toch nog een lekkage bleek werd dat ook snel aangepakt. Ik weet nog niet hoe het zich op de lange termijn zich gaat houden maar ben tevreden over de snelheid van handelen en de communicatie.
Erg tevreden met het dak onderhoud! Proffesionele mannen die staan voor hun vak. Alles keurig in overleg. Van begin tot eind prima! Ze ruimen ook alles weer op aan het eind van de klus. Ik kan ZIDA bij iedereen aanbevelen!!!!!!
Anneloes SchaapAnneloes Schaap
16:45 05 Oct 23
Heldere communicatie, komen afspraken na, kwalitatief goed materiaal en het dak ziet er weer prima uit!In het traject ging wat mis, dit is zonder gedoe netjes opgelost.Dank Jasper en collega’s!
Yvonne RitsemaYvonne Ritsema
06:38 04 Sep 23
Nette en eerlijke mensen, met een goede duidelijke offerte. Er is een een product niet gebruikt en dat is van de rekening af gehaald.Kortom, zeer tevreden ook over het resultaat!
BJ ArendsBJ Arends
13:47 06 Jun 23
Verstand van zaken en wil goed werk afleveren.
Peter BoermansPeter Boermans
14:47 23 May 23
Na eerdere inspectie door Jasper – dan ook de reparatie aan het dak (verwijderen zonnecollectoren en pannen terug plaatsen) en beschadigde boei delen laten vervangen. Keurig volgens afspraak en alles weer netjes en schoon opgeleverd.Jasper en je team – bedankt voor het super uitvoeren van de werkzaamheden.
M. B.M. B.
15:47 21 May 23
Een top team, we zijn super tevreden met ze. We hadden onvoorziene lekkage, Jasper en zijn team hebben alles keurig bekeken en ons goed geholpen. Ze zijn eerlijk en denken mee. Naast dat ze goed en zorgvuldig werken, was het altijd een gezellige boel! Binnenkort de laatste werkzaamheden en dan hoop ik ze voorlopig niet meer op mijn dak te zien.. 🙂
Corine de LangeCorine de Lange
11:33 27 Jan 23
Wat een vakmanschap heeft ZiDA laten zien bij de reparatie van ons balkon. Ons zinken dak wat lek was is gerepareerd. Een extra afvoer aangebracht.Met nauwkeurigheid gekeken war er aan de hand was, toen bepaald wat er nodig was om te repareren en….. alles is gerepareerd zoals we besproken hebben en stond in de offerte.Dus, deskundigheid en vakmanschap staan hier voorop, daarnaast is ZIDA vriendelijk en behulpzaam .We zijn zeer tevreden en ze krijgen van ons een 10 🎉🎉
js_loader