Zoekt u contact met ons? Kijk op onze contactpagina voor meer informatie!

Daklekkage of -reparatie

Daklekkage of dakreparatie

Een lekkage plan je niet en komt altijd ongelegen. Wacht niet te lang en laat het snel repareren voordat het vocht meer aantast dan voor het oog zichtbaar is. Vaak is het eenvoudig op te lossen en blijven de reparatiekosten laag. Bij stormschade en lekkages staan wij voor u klaar.

Een daklekkage is bovenal vervelend. Vaak is ouderdom van de dakbedekking de oorzaak. Door ouderdom gaat de dakbedekking scheuren vertonen en dit zorgt voor lekkages. Deze scheuren worden ook wel craquelé vorming genoemd. Het betreffen grote en kleine haarscheurtjes in de verschillende lagen van de dakbedekking. 

Ook andere oorzaken van lekkages in de dakbedekking komen vaker voor. Vaak zijn vogels of vallende objecten hiervan de oorzaak. Met name vogels willen nog weleens pikken in de dakbedekking. Dit komt vaker voor op dakbedekking waar een stenen laag op ligt want daar kunnen de insecten zich goed tussen verstoppen.

Zit de lekkage dicht bij de schoorsteen of in een muur waar lood is ingemetseld klik dan hier.

Heeft u stormschade?

Ligt de nokvorst eraf, zijn er diverse dakpannen verschoven, zijn de kappen van de dakdoorvoeren eraf gewaaid, wij helpen u graag.

Heeft u spoed of wilt u meer informatie?

Meld hier de lekkage of uw vul het formulier in met uw vragen.

Vochtdoorslag bij daklekkage