Zoekt u contact met ons? Kijk op onze contactpagina voor meer informatie!
3 Torens te Schipholrijk

Onze dakdekkers geven

Dakprojecten en VvE's

De aankomende jaren staan VvE’s en vastgoed bezitters voor een uitdaging. De overheid ziet graag verduurzaming toegepast worden. Dakbedekking en dakisolatie spelen hierin een belangrijke rol. 

Niet elk pand of complex behoeft extra isolatie of witte dakbedekking. Elke situatie is anders en vraagt om ander advies. Het startpunt is al aanwezig, het dak ligt er al. Wij denken graag met u mee binnen de mogelijkheden van budget, wens en realiteit.

Wij kijken graag met u mee en kunnen adviseren over de verschillende subsidies 

Dakadvies of offerte?

Nieuwe dakbedekking na stormschade.

Duurzaam dakbeheer

De Toekomst van Dakprojecten

In een tijdperk waarin duurzaamheid en milieubewustzijn hoog op de agenda staan, ondergaan dakprojecten een significante transformatie. Verduurzaming is de toekomst, en het dak is geen uitzondering. Hier zijn enkele kernpunten die de verschuiving naar duurzaam dakbeheer belichten:

Energie-efficiëntie:
Duurzame daken zijn ontworpen om energie-efficiënt te zijn. Door gebruik te maken van isolatiematerialen van hoge kwaliteit wordt warmteverlies in de winter geminimaliseerd en blijft de koelte behouden in de zomer. Dit resulteert in lagere energiekosten voor gebouw eigenaren en een kleinere ecologische voetafdruk.

Groene daken:
Steeds vaker zien we groene daken, bedekt met levende planten, opduiken. Deze daken bieden talloze voordelen, waaronder verbeterde luchtkwaliteit, temperatuurregeling. Ze dienen als groene oases in stedelijke omgevingen.

Reflecterende dakmaterialen:
Het gebruik van reflecterende witte dakbedekking is in opkomst. Deze materialen weerkaatsen zonnestralen en helpen de opwarming van gebouwen te verminderen. Dit draagt niet alleen bij aan het comfort van bewoners, maar vermindert ook de energiebehoefte voor koeling.

Overheidsstimulansen:
Overheden over de hele wereld bieden financiële stimulansen en subsidies voor duurzame dakprojecten. Dit moedigt bedrijven en eigenaren aan om te investeren in milieuvriendelijke dakoplossingen.

Duurzaam dakbeheer is niet alleen goed voor het milieu, maar het levert ook financiële voordelen op. Het vermindert energiekosten, verbetert de waarde van vastgoed en zorgt voor een gezondere en comfortabelere leefomgeving. 

Als gevolg hiervan wordt verwacht dat duurzaamheid de norm wordt in de dakindustrie, waardoor gebouwen en hun daken beter voorbereid zijn op de uitdagingen van de toekomst.

Dakrenovatie Almere
Zida Dakonderhoud
4.9
Gebaseerd op 31 beoordelingen
powered by Google
jm wolfardjm wolfard
13:47 23 Oct 23
Zida dakonderhoud heb ik opgezadeld met een lastige klus. Lekkage,s verhelpen bij een bestaand dak van een bedrijfshal van 950 m2 het bestaande dak was al 33 jaar oud. Zij hebben het voortvarend en volgens afspraak aangepakt. Toen er toch nog een lekkage bleek werd dat ook snel aangepakt. Ik weet nog niet hoe het zich op de lange termijn zich gaat houden maar ben tevreden over de snelheid van handelen en de communicatie.
Erg tevreden met het dak onderhoud! Proffesionele mannen die staan voor hun vak. Alles keurig in overleg. Van begin tot eind prima! Ze ruimen ook alles weer op aan het eind van de klus. Ik kan ZIDA bij iedereen aanbevelen!!!!!!
Anneloes SchaapAnneloes Schaap
16:45 05 Oct 23
Heldere communicatie, komen afspraken na, kwalitatief goed materiaal en het dak ziet er weer prima uit!In het traject ging wat mis, dit is zonder gedoe netjes opgelost.Dank Jasper en collega’s!
Yvonne RitsemaYvonne Ritsema
06:38 04 Sep 23
Nette en eerlijke mensen, met een goede duidelijke offerte. Er is een een product niet gebruikt en dat is van de rekening af gehaald.Kortom, zeer tevreden ook over het resultaat!
BJ ArendsBJ Arends
13:47 06 Jun 23
Verstand van zaken en wil goed werk afleveren.
Peter BoermansPeter Boermans
14:47 23 May 23
Na eerdere inspectie door Jasper – dan ook de reparatie aan het dak (verwijderen zonnecollectoren en pannen terug plaatsen) en beschadigde boei delen laten vervangen. Keurig volgens afspraak en alles weer netjes en schoon opgeleverd.Jasper en je team – bedankt voor het super uitvoeren van de werkzaamheden.
M. B.M. B.
15:47 21 May 23
Een top team, we zijn super tevreden met ze. We hadden onvoorziene lekkage, Jasper en zijn team hebben alles keurig bekeken en ons goed geholpen. Ze zijn eerlijk en denken mee. Naast dat ze goed en zorgvuldig werken, was het altijd een gezellige boel! Binnenkort de laatste werkzaamheden en dan hoop ik ze voorlopig niet meer op mijn dak te zien.. 🙂
Corine de LangeCorine de Lange
11:33 27 Jan 23
Wat een vakmanschap heeft ZiDA laten zien bij de reparatie van ons balkon. Ons zinken dak wat lek was is gerepareerd. Een extra afvoer aangebracht.Met nauwkeurigheid gekeken war er aan de hand was, toen bepaald wat er nodig was om te repareren en….. alles is gerepareerd zoals we besproken hebben en stond in de offerte.Dus, deskundigheid en vakmanschap staan hier voorop, daarnaast is ZIDA vriendelijk en behulpzaam .We zijn zeer tevreden en ze krijgen van ons een 10 🎉🎉
js_loader